Szabó Tibor, irodánk tapasztalt hitelezési tanácsadója/szakértője, az OTP Csoport egyik legeredményesebb munkatársa.

Telefonszám: +36 70 335 4249

E-mail cím: Tibor.Szabo4@otpip.hu

Tibor több, mint 10 éves bankfióki tapasztalattal támogatja a családokat ingatlan céljaik elérésében:

  • kiemelkedő szakmai tapasztalat, több száz elégedett ügyfél lakossági termékek terén (lakáshitel, CSOK, babaváró kölcsön, otthonfelújítási támogatás, személyi kölcsön, egyéb)
  • egyedi díj-, és kamatkedvezmények
  • bankfióki nyitvatartáson kívüli elérhetőség, ügyintézés
  • soron kívüli, díjmentes ügyintézés, gyorsított folyósítás

Irodavezetői ajánlás:

Karrierem során, korábbi munkakörömből kifolyólag több száz, banki termékekkel foglalkozó szakértőt ismertem meg, ezért van összehasonlítási alapom a szakemberek között.

Számomra fontos, hogy ingatlan irodánk olyan megbízható és alázatos személlyel dolgozzon együtt, aki ügyfélközpontú és az igényeket a legprofesszionálisabb szinten tudja lekezelni. Nem csak bírálatot készít és kalkulál, hanem olyan háttérrel, tapasztalattal és mély szakmai ismeretekkel rendelkezik, amivel minden problémát fel tud oldani. Számára lehetetlen ügylet nem létezik.

Tibor összefüggéseiben ismeri az állami támogatások rendszerét, ezért díjmentes szolgáltatásával nagyon sok ügyfelének keres pénzt, akár több millió Ft értékben. Lakáshitelek kapcsán egyedi konstrukciókkal dolgozik. Segít a dokumentáció beszerzésében és összeállításában, a bankfiókokba pedig dedikált időpontot egyeztet, ezekkel jelentős időt, fáradtságot és felesleges köröket megspórolva. A komplex anyagnak köszönhetően beadott ügyletei gyorsabban, átlag harmad annyi idő alatt és hibátlanul mennek át a bírálati folyamaton.